Lifestyle, Moda, Stil

Bratarile de la Bwjy.ro in 2019

Bwjy.ro, magazinul online de accesorii pentru femei si barbati, a inregistrat cele mai multe vanzari de bijuterii argint din 2018 in categoria “bratari barbati”.

Bratari barbati cu snur – cele mai in voga accesorii pentru barbati in vara lui 2018

Vara aceasta, cele mai vandute bratari de barbati au fost cele din piele cu snur. Astfel, Nwjy anunta ca acest trend al verii este in continuare in crestere si tocmai de aceea vanzarile continua. Se pare ca in aceasta vara barbatii au acordat o mare atentie stilului vestimentar, acest lucru fiind evident si in volumul din ce in ce mai mare al comenzilor in ceea ce priveste bijuteriile de tip bratari barbati.

Fata de anii trecuti, cand cei mai multi cumparau bratari piele barbati, anul acesta cele mai in voga bratari au fost cele din piele cu snururi sau cele in stilul punk. Se pare ca perioada festivalurilor si-a pus amprenta in ceea ce priveste trendinta accesorizarii, iar odata cu acest trend, vanzarile in materie de bratari din piele au crescut.

Pe de alta parte, vanzarile de bratari barbati piele au scazut comparativ cu anii trecuti, insa au ramas active pentru ca aceste bratari sunt un item clasic, in timp ce bratarile impletite din piele par a fi un trend in continua crestere.

Clientii Bwjy pot gasi in continuare atat bratari din argint, cat si bratari din piele atat in magazinul online, cat si in magazinul din zona Piata Romana, Bucuresti. In plus, in aceasta perioada inca pot profita de reducerile verii.

Preturile mici, calitatea si promtitudinea celor de la Bwjy a atras clientii interesanti de bijuterii de calitate la un pret corect.