Relatii

Prieteniile si barfele

prieteniile si barfele

Noi fetele, defapt, mai ales noi, suntem concepute pentru a barfi. Da, sa recunoastem, barfim tot timpul! Ne place sa ne adunam intotdeauna si sa vorbim despre ce fac ceilalti, ce mai e nou, ce se mai intampla etc. Este la fel de normal si sa nu suportam anumite persoane din diferite motive,si sa ne exprimam aceste sentimente de fata cu prietenele noastre care,de obicei,sunt de acord cu noi in majoritatea privintelor.Da,asa suntem noi,uneori pur si simplu nu ne putem tine gura!Suntem curioase, uneori invidoase si geloase,
uneori purtam pica, uneori ne place sa comentam in legatura cu absolut orice se intampla in jurul nostru.
OK,toate bune si frumoase, dar care e partea urata care ne facem sa fim niste prietene groaznice,false?Sa ne barfim intre noi!
Sunt multe grupuri de fete care fata in fata sunt cele mai bune prietene, de nedespartit, si totusi, cand sunt separate, se barfesc una pe cealalta. Asta e prietenie? Nu prea cred. Urat din partea voastra! Sau sa spunem ceva despre o anumita persoana, iar aceste asa-zise „prietene”sa duca vorba mai departe. Ce e si mai urat? Ca in cazul in care aceasta prietenie se sfarseste, ne apucam sa spunem tot ce stim despre acele persoane cu care obisnuiam sa impartim totul, sa le divulgam secretele si sa incepem sa le criticam si judecam. De aceea e bine sa nu spunem chiar totul, indiferent de cata incredere am avea in unele persoane, deoarece,asa cum se intampla de multe ori,aceste persoane ne dezamagesc la un moment dat, si ne dam seama ca am facut o mare greseala prin acordarea increderii noastre.
E placut sa te simti ascultata, inteleasa, sa simti ca cineva gandeste asa cum gandesti si tu si pare ca iti va fi alaturi mereu si ca nu va exista niciun motiv sa va certati. Dar nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul, asa ca ar trebui sa ne alegem cu grija prietenii si cuvintele pe care le spunem! Unele lucruri ar fi de preferat sa le pastram doar pentru noi, altfel, s-ar putea sa regretam.