Lifestyle, Noutati

Cum sa alegi fotograful pentru nuntă?

Cu toate suntem fascinate de poze și ne dorim poze cât mai spectaculoase și cât mai artistice. Ne place acea atenție și să fim sincere și numărul de like-uri de pe facebook și instagram. De curând o prietenă m-a întrebat care sunt criteriile după care îți alegi un fotograf pentru nuntă. Ea nu prea a luat parte la astfel de evenimente și nici nu e așa atrasă de fotografii. Însă pentru că este un eveniment unic în viața ei dorește un fotograf care să fac din nunta ei o poveste.

Din punctul meu de vedere sunt 3 criterii importante de care trebuie să ținem cont: calitatea serviciilor, popularitate și caracterul fotografului. Când vorbim de fotografie, vorbim de imaginație, de viziune și de povestea pe care orice fotografie o transmite. Și aici trebuie urmărit stilul fiecărui fotograf și de urmărit care ți se potrivește. Un fotograf profesionist va știi de fiecare dată cum se te pună într-o lumină favorabilă.

Un fotograf bun, este și un fotograf cu popularitate și toată lumea îl va recomanda și va discuta despre el. Caută review-uri despre el, caută păreri și nu te lăsa păcălită de o poză promovată pe facebook. Cu cât ai mai multe păreri despre ele poți cântării dacă este elibil să facă din nunta ta o poveste.

Caracterul și felul de a fi a fotografului vă va ajuta să nu fiți inhibați și să vă comportați natural. Contează foarte mult ca fotograful să facă plăcut și în același timp să vă transmit un tonus pozitiv și să vă determine să fiți detașati de orice vă înconjoară.

Daca sunteti din Suceava sau imprejurimi si aveti nevoie de fotograf suceava sau videograf suceava va recomand echipa Lens Marriage. Echipă formată din fotograf și videograf care oferă  servicii pentru orice eveniment din viața dumnevoastră.

Tagged , , , ,