Stil

Cum sa alegi tatuajul potrivit?

arta tatuajelor

O decizie grea

Sa alegi un tatuaj este un lucru destul de greu, deoarece este pe termen lung; un tatuaj este permanent. Daca iei decizia gresita, poate fi dureros, costisitor si deranjant.

Exista numerosi factori pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte sa iei decizia finala, printre acestia se numara dimensiunea, culoarea, simbilistica, stilul, locatia sau chiar artistul pe care il vei alege pentru a-ti desena pe corp tatuajul potrivit.

Concluzia de aici este ca trebuie sa te informezi mai intai, atat despre tatuaje, designuri dar si despre efectele adverse care pot aparea.

Exista numeroase boli de piele rezultate in urma tatuarii, acest lucru fiind destul de infricosator pentru foarte multe persoane. De asemenea, foarte multi spun ca la batranete, tatuajele nu vor mai arata la fel de bine. Totusi nu lasa lucrurile acestea sa te impiedice sa faci ceea ce iti doresti. Daca chiar vrei sa ai un tatuaj, atunci fa-l. Dar informeaza-te mai inainte, si fa-l cu cap. In acest articol sper ca ti-am oferit destule informatii incat sa ajungi la decizia potrivita.

  • Asigura-te ca designul pe care il alegi reprezinta, sau are o semnificatie importanta pentru tine. Asadar designul tatuajului ar trebui sa reprezinte ceva ce iubesti, iti place sau de care esti interesat. Poate fi in memoria cuiva, sau poate fi chipul unei persoane dragi. Care sunt acele lucruri semnificative pentru tine?
  • Ia in considerare un tatuaj cu text. Asigura-te ca intelegi in totalitate cuvintele, originea acestora si semnificatia. Daca decizi sa iti tatuezi un citat, fii mai inainte sigur ca te reprezinta. Nu uita sa alegi fontul potrivit, sau creeaza unul de la zero. Putini stiu ca fontul poate crea impresii de stari precum tristete, bucurie, etc.
  • Uita-te la designuri deja existente, desi nu te limita la atat. Cauta in carti, postere, afise, stickere sau orice altceva gasesti, nu doar pe peretii saloanelor de tatuaj.

Sper ca acest articol te-a ajutat sa iei decizia potrivita, si consider ca doar tu poti alege ceea ce te reprezinta. Nu ii lasa pe altii sa decida pentru tine.